kundtjänst +49 731-403 70 37
Över 15 Års erfarenhet
säker shopping
4.6/5 > 9000 Bedömning

In stock

Förkläde designa

1. Välj din design

1. Välj din design Ändra

Välja
- Eller ladda upp din egen -
  Bild   Logga

2. Lägg till text Ändra

Lägg till text
Placering inom tryckområdet

2. Välj din produkt

Välj din produkt

3. Välj din produkt Ändra

Välj storlek
145,00 SEK
inkl. moms plus frakt
Leveranstid: 2 - 4 Arbetsdagar

Förkläde av Premier


Praktiskt köks förkläde eller BBQ-förkläde. Funktionella och snygga förkläde med justerbar halsrem och förstärkta kanter för optimal glädje i köket och vid grillen. Förklädet finns i många snygga färger. Halskanten går ton i ton med förklädet och 90 cm ögleband om halsen.

Individuella tryckta förkläden är en bra present idé. Genom det stora utval av färger och köks- eller grill motiv, är förklädet också idealisk för sig själv.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull, 195 g/m²

Produktmått


Enhetsstorlek
Bredd i mm: 680
Höjd i mm: 820
En skillnad på +/- 5 % kan förekomma!

T shirt tryck: Trycka och designa t-shirt för din individuella look.

Designa din egen t-shirt: Var kreativ och tryck fun t-shirts och enkla t-shirts själv

Din individuella look kan bli understruken på många olika sätt. En bra ide är, att själv bli kreativ med att trycka din t-shirt. När man letar efter en häftig t-shirt finns ofta redan en bild in huvudet, varför alltså inte får en t-shirt tryckt? Oftast hittar du sällan perfekta överdelen på affären. Framför allt, när det ska vara ett plagg för en speciell anledning. Slutligen får det ju gärna vara ett suveränt fun t-shirt till svensexan och födelsedags-t-shirts tål en rolig slogan. Att designa en t-shirt kan vara så enkelt. Med t-shirt tryck hos Schirtcity kan du skapa och trycka en t-shirt. Att trycka en t-shirt är den ideala möjligheten att realisera sina egna önskemål. Med bilder och text kan du skapa en t-shirt som ingen annan har. Att själv skapa t-shirten är inte alls så komplicerat. För fun t-shirts finns det bra mall för t-shirt tryck och du kan även trycka t-shirten själv med ett eget foto. T-shirt trycket är färdigt inom kort tid. Vem som vill trycka sin t-shirt, kan först välja ur produkturvalet. Att designa t-shirten fungerar sen över urvalet av dom olika motiven. Dom som vill skapa sin t-shirt själv med text behöver bara mata in den. Fun t-shirts tål färger speciellt bra och ochså en bra bild passar perfekt. Nu måste du bara trycka din t-shirt själv, skicka din order och så levereras din beställning.

Svensexa t-shirts och födelsedags t-shirts: Upptäck snygga t-shirt designs

T-shirt trycket är perfekt för speciella evenemang. Att skapa en t-shirt för en svensexa är skoj.

Trycket kan ske till exempel med ett foto eller en rolig mening. Också kombinationen av bilder och text är möjligt med t-shirt tryck. Att designa t-shirten själv är gjort inom kort tid. Vem som själv vill trycka sin t-shirt, behöver inte ens mycket tid. Fun t-shirts behöver roliga motiv. När du skapa din t-shirt kan motiven väljas ut direkt. Men riktigt roliga blir fun t-shirten först med ett häftigt motto. När du trycker t-shirt själv kan även personliga talesätt användas för t-shirt trycket. Mycket roligt är det också att designa t-shirts tillsammans med kompisar. T-shirt tryck kann man till exempel använda sig av för att förbereda en födelsedagspresent. Att skapa t-shirten tillsammans med vänner och placera härliga minnen – det fungerar bara med t-shirt trycket för dina individuella ideer. Vem som vill skapa en t-shirt, försiggår så här:

1)                  Välj produkt för att skapa din t-shirt

2)                  Välj färg, motiv och/eller text

3)                  Låt t-shirten tryckas och beställ

Att i början ha en idee är självklart hjälpsam för att inte behöva leta för länge. Men också alla som behöver lite inspiration och kanske inte ha någon ide, hittar ett stort urval och härliga ideer.

För svensexan finns det likaväl motiv som för en födelsedagsöverraskning eller helt enkelt ett fun t-shirt. Med det stora urvalet och dom olika möjlighetarna att designa är det ännu roligare att trycka t-shirten. Så blir utomordentliga t-shirts och jumprar till, som fort blir ett roligt blickfång och samtalsämne när du är ute.

Registrering